Werkwijze

Intake
Tijdens de gratis intake bekijken we het te ontharen gebied en geven wij advies over wel of geen diode laser behandeling te ondergaan. Ook geven wij u een indicatie van het aantal behandelingen die u als cliënt nodig zal hebben. Let wel op dat dit slechts indicaties zijn! Een 100 procent sluitende garantie kunnen wij nooit precies geven.

Voorbereidingen
Na de intake leg ik u de voorbereidingen uit. U mag als cliënt vanaf 4 weken voor de behandeling het te behandelende gebied NIET epileren of harsen, dit is omdat het haartje dan al uit het haarzakje is getrokken en het haarzakje dus niet bereikt kan worden met de laser. Ook raden wij het aan om geen blondering crème of ontharing crème te gebruiken, dit is omdat de laser je haar pigment moet kunnen zien. Zodat het vervolgens verwijderd kan worden door de laser.

De behandeling zelf
Tijdens de behandeling brengen wij op uw te behandelende gebied een verkoelende gel aan. Deze gel zorgt ervoor dat de laser over je huid heen glijd. Na de gel volgt de laser behandeling zelf. Deze is vrijwel pijnloos. Wanneer de behandeling ten einde is gekomen wordt de gel verwijderd. En word de huid schoongemaakt.

Is de diode laser veilig en beschadigd de huid niet?

Ja, de diode laser behandeling is 100 procent veilig. Alleen als er een haarworteltje zit word er warmte opgewekt, de warmte gaat nooit dieper dan het haartje en het haarzakje. Het licht word alleen maar opgenomen door haarpigmenten. Naar andere weefsels of organen is er geen geleiding.

Wanneer mag je GEEN diode laser behandeling ondergaan?

 • Zwangerschap
 • Onwel zijn, acute infectie of koorts
 • Pacemaker of inwendige defibrillator
 • Actieve koortslipinfectie ( + 3 weken erna)
 • Gordelroos ( blaasjes, jeuk en zenuwpijn)
 • Verse littekens van operaties ( na 2 maanden kan het wel)
 • Overgevoeligheid van de huid na bestraling tegen kanker
 • Gebruik van bepaalde medicijnen die lichtgevoelig zijn
 • Zware ontstekingsremmers
 • Metalen in of onder de huid waar we behandelen
 • Pinnen of schroeven in gewrichten of botten
 • Piercings (zullen er even uit moeten)
 • Tatoeages ( word 2 cm eromheen behandeld)

Waarom ontharen bij sommige medicijnen niet verstandig is?

Sommige medicijnen en kruidenpreparaten maken de huid overgevoelig voor licht. Lees daarom uw bijsluiter van uw medicijnen nog een na.

Overgevoeligheid voor sterk licht kan onder andere optreden bij de volgende medicijnen of zalfjes: acne ( ro-accutane, iso-tretoine, vitamine A zalf), antidepressiva, st. Janskruid, antibiotica of penicilline. Of de ontstekingsremmer Prednison gaat helaas ook niet samen met de behandeling.

BEAUTYSALON.LA.FEMME

BEAUTYSALON.LA.FEMME22

Onze klanten over ons.

Geweldige salon met goede resultaten. Al bij het eerste contact had ik er alle vertrouwen in. Miray reageerde snel op alle vragen die ik had en was erg flexibel in het inplannen van een afspraak. Ze neemt alle tijd voor je die nodig is. Ze legt alles goed uit en zorgt ervoor dat het laserapparaat perfect is ingesteld op mijn huid en beharing. Ook is de salon schoon, comfortabel en boven alles hygiënisch. Door de gezelligheid en het kletsen van Miray merk ik niet eens dat ze aan het laseren is. Voor ik het weet is de behandeling alweer klaar. Het resultaat is ook boven verwachting goed. Na de eerste keer laseren merkte ik al op dat de haartjes een stuk langzamer terug groeiden, en al bij de tweede behandeling merkte ik op dat er een paar kale plekjes onstonden. Kortom, ik kan de laserontharing van Miray aanraden bij iedereen.
Marijke Goede
Marijke Goede
2022-03-06
Na de eerste behandeling al meteen resultaten te zien. Erg blij mee!
Iris
Iris
2022-03-03
Geweldige vrouw, geweldige ervaring.. Na 3 behandelingen bijna geen haargroei meer!
Jordana Patty
Jordana Patty
2022-03-02
2de behandeling van de week gehad en ik merk gelijk weer verschil. Ze stelt je ook heel erg op je gemak! Alles bij elkaar samengevat: professionele en betrouwbare laserspecialiste
Alev Ceren
Alev Ceren
2021-07-15
Ben erg tevreden met het resultaat. Ik ben nu een paar keer geweest maar ik zie nu al dat er minder haren zitten. De eigenaresse is erg fijn in de omgang en legt alles goed uit. Ik zou het iedereen aanraden om je hier te laten laseren!
Anke Blekkenhorst
Anke Blekkenhorst
2021-04-30
Goede ervaring! Word erg op je gemak gesteld, ze is erg vriendelijk. En het resultaat is super! Na 1 a 2 behandelingen al zichtbaar resultaat. Zeker een aanrader.
A Boga
A Boga
2021-04-24