Veelgestelde vragen

Hoe oud moet ik minimaal zijn om te beginnen met laseren?
18 jaar of ouder

Hoeveel dagen moet ik mij voor de laser behandeling scheren?
Graag 1 tot 2 dagen voor de behandeling scheren. De stoppeltjes dienen zo kort mogelijk te zijn, want dan is de behandeling minder gevoelig omdat er geen warmte op de huid blijft hangen.

Kan er over ingegroeide haren heen behandeld worden?
Ja, dat kan zeker. Laseren is heel goed tegen ingegroeide haren. Een ontsteking met een opgekrulde haar erin springt vaak tijdens een behandeling open en wordt daarna rustiger.

Is de diode laser ook geschikt voor dons haren zonder pigment?
Nee, helaas is de diode ice niet geschikt om dons haren te laseren waar geen pigment in zit. De laser kan alleen haren detecteren die gepigmenteerd zijn.

Hoe snel zie ik resultaat?
Meestal na je tweede behandeling al. Je zult merken dat je haren langzamer groeien en dat je kale plekken ziet.

Hoeveel tijd bestaat er tussen twee opeenvolgende behandelingen?
Tussen de 4 tot 6 weken heb je een opeenvolgende behandeling nodig. Tot dat je bent uitbehandeld.

Is alle haar verwijderd na al mijn laser behandelingen?
Je mag uitgaan van 90 procent haarreductie na al je behandelingen. 100 procent glad worden is helaas niet realistisch. Er zijn namelijk onder onze huid duizenden haarzakjes die slapen of slechts dons produceren. Deze haren kunnen door hormoonveranderingen wakker worden in een later stadium in het leven, bijv. bij : zwangerschap, menopauze, gebruik van bepaalde medicijnen ( antibiotica, hormoonpreparaten, doping), stoornissen in het endocriene stelsel ( schildklier of hyperactiviteit van de bijnieren).

Moet ik nadat ik klaar ben met laseren ooit nog terug komen?
Ja, dit raden wij wel aan. Het is verstandig om 1 keer per jaar terug te komen voor een ‘’onderhoudsbeurt’’. Het haar zal echter nooit meer de zelfde dichtheid hebben als voorheen.

Hoelang na de laser behandeling mag ik zonnen?
Na circa 1 week mogen de behandelde oppervlakken weer blootgesteld worden aan de zon of zonnebank.

Mag ik als ik laser gebruik maken van zelfbruiningscrèmes?
1 week voor de laser ontharen behandeling mag er geen gebruik worden gemaakt van zelfbruiners, omdat hier een stof inzit die een reactie met licht aangaat. Een week na de behandeling kan je weer gebruik maken van zelfbruiningscrèmes of spraytanning.

 

BEAUTYSALON.LA.FEMME

BEAUTYSALON.LA.FEMME22

Onze klanten over ons.

Geweldige salon met goede resultaten. Al bij het eerste contact had ik er alle vertrouwen in. Miray reageerde snel op alle vragen die ik had en was erg flexibel in het inplannen van een afspraak. Ze neemt alle tijd voor je die nodig is. Ze legt alles goed uit en zorgt ervoor dat het laserapparaat perfect is ingesteld op mijn huid en beharing. Ook is de salon schoon, comfortabel en boven alles hygiënisch. Door de gezelligheid en het kletsen van Miray merk ik niet eens dat ze aan het laseren is. Voor ik het weet is de behandeling alweer klaar. Het resultaat is ook boven verwachting goed. Na de eerste keer laseren merkte ik al op dat de haartjes een stuk langzamer terug groeiden, en al bij de tweede behandeling merkte ik op dat er een paar kale plekjes onstonden. Kortom, ik kan de laserontharing van Miray aanraden bij iedereen.
Marijke Goede
Marijke Goede
2022-03-06
Na de eerste behandeling al meteen resultaten te zien. Erg blij mee!
Iris
Iris
2022-03-03
Geweldige vrouw, geweldige ervaring.. Na 3 behandelingen bijna geen haargroei meer!
Jordana Patty
Jordana Patty
2022-03-02
2de behandeling van de week gehad en ik merk gelijk weer verschil. Ze stelt je ook heel erg op je gemak! Alles bij elkaar samengevat: professionele en betrouwbare laserspecialiste
Alev Ceren
Alev Ceren
2021-07-15
Ben erg tevreden met het resultaat. Ik ben nu een paar keer geweest maar ik zie nu al dat er minder haren zitten. De eigenaresse is erg fijn in de omgang en legt alles goed uit. Ik zou het iedereen aanraden om je hier te laten laseren!
Anke Blekkenhorst
Anke Blekkenhorst
2021-04-30
Goede ervaring! Word erg op je gemak gesteld, ze is erg vriendelijk. En het resultaat is super! Na 1 a 2 behandelingen al zichtbaar resultaat. Zeker een aanrader.
A Boga
A Boga
2021-04-24